Електронски новчаници у Србији – Скрил

Од како су интернет куповина и интернет пословање постали све развијенији у Србији и од када све више људи отпочињу своје послове и врше ова плаћања на вај начин, све више људи се определило за коришћење електронских новчаника као средства плаћања. Електронски новчаници су пре свега одлични за све оне који prestamos online раде као фриленсери преко интернета јер на тај начин добијају свој новац уз минималну провизију. У овом тексту ћемо се посветити Скрилу, који је до скоро био један од најпопуларнијих електронских новчаника у Србији.

Скрил је тренутно један од највећих електронских новчаника на свету и своје услуге нуди у преко 100 земаља широм планете. Скрил налог је веома лако отворити и подесити. Уколико желите свој скрил налог можете повезати са својом девизном кредитном картицом или девизим рачуном. На овај начин, или путем дебитне картице, можете и пребацити своја средства са неке локалне картице или девизног рачуна на свој Скрил налог. Међутим, уколико желите да избегнете слање новца са Скрила на свој девизни рачун, и на тај начин избегнете и провизију која иде уз то, онда можете поручити и Скрил припејд картицу. Вађење ове картице је веома лако. Наиме, потребно је само да захтевате дату картицу, попуните потребне податке и она ће стићи у року од две недеље. Треба да знате да поседовање ове картице није бесплатно, тј. само поседовање картице ће вас коштати 10 евра. Поред тога, приликом слања новца, интернет плаћања и других трансакција, такође ћете плаћати одређене провизије. Провизије зависе од локације на којој живите, тако да увек можете проверити оне таксе које су везане за вашу земљу préstamos con ASNEF de kreditos247.es ! Иначе, мора се напоменути да је Скрил од 25.11.2016.год. забранио повлачења новца и остављања депозита у доларима. Сада се све трансакције врше у еврима. Дакле, уколико имате рачун у доларима, могуће је повући новац, али се онда обрачунава и девизни курс плус провизиј за скидање плус провизија локалне банке.

Поред овога, више није могуће користити Скрил картицу у Србији. Забрана коришћења Скрил припејд картице у Србији је стала на снагу 25.11.2016.год. Тако да слободно можемо да кажемо да је Скрил картица неупотребљива у Србији. Наравно, уколико сте држављанин Србије, а поседујете дату картицу, још увек је можете користити приликом путовања у земље у Европској Унији. Поред тога, можете је користити и за интернет куповину и интернет плаћања. Једино не можете подизати новац са банкомата у Србији. Да нагласимо, ни страни држављани који су у посети Србији неће бити у могућности да подигну новац на банкоматима у Србији нити да врше плаћања помоћу Скрил припејд картице у Србији.
Иначе, скрил нуди дличне погодности приликом коришћења његовог налога за одређене видове игара на срећу и клађење како на спортове тако и у казинима уживо.

Још једном,Скрил нуди велике могућности, и стварно је један од најјефтинијих електронских новчаника на свету са милионима корисника. Међутим, мора се рећи да је гашење неких његових функција у Србији знатно отежало и сужило његово коришћење у Србији. Због овога, све више људи се премешта са Скрила на друге електронске новчанике.